Wij hebben passie voor muziek en verstand van productie

Producer / Engineer Jasper ZuidervaartHet label Volver Music komt met een nieuwe aanpak waarin gewerkt wordt aan hoogwaardige muziekproducties op basis van een gemeenschappelijke investering (360 graden deal). Loop je met de gedachte om een album of single op te gaan nemen en ben je op zoek naar een partij waar je mee wilt samenwerken? Wij zijn geïnteresseerd.

Wij beschikken over een productiecapaciteit van hoog niveau en een netwerk van professionele producers/soundengineers. Daarnaast werken we regelmatig met de beste studiomuzikanten uit binnen-, en buitenland. Ook werken wij met uiteenlopende bedrijven samen die voor ons de promotie, distributie en eventuele bookingen verzorgen.

Voor het maken van albumproducties lijkt de traditionele werkwijze tussen artiest(en) en platenmaatschappij niet langer succesvol zijn. Acts verlangen naar meer controle over hun eigen product en veel platenmaatschappijen zijn, door het dalen van verkoopresultaten, huiverig geworden voor investeringen in talent. Deze ontwikkeling vraagt om een nieuwe aanpak waarin het traditionele platencontract overboord kan worden gegooid.

De verfrissende benadering van Volver Music is gebaseerd op een samenwerking waarin de artiest en het label gelijkwaardig zijn. Thuisbasis van Volver Music is Volver Studio, een klasse A- studio in Tilburg. Indien nodig, -als de muziek er om vraagt-, werken we ook in andere studio’s in binnen-, en buitenland. De producers/engineers van Volver Music verstaan hun werk en weten het muzikale idioom waarin de artiest zich heeft gespecialiseerd te versterken.

Wat spreken we af: Wat is het

Producer Crip TheeuwesProducer Crip Theeuwes Foto: Bjorn Stolte